november, 2020

13nov08:0009:00En liten HANDbok om Levandeskap08:00 - 09:00 Tavastgatan 29 A, Stockholm

Om eventet

ES kan stolt presentera ett inspirerande frukostmöte med Suss Björklund!

Med utgångspunkt i sin bok “En liten HANDbok om Levandeskap” vill Suss bidra med inspiration till att skapa och leva ditt liv som du önskar. Du bjuds på handfasta tips och vi utbyter insikter och erfarenheter, samtidigt som vi njuter av en frukost tillsammans. Självklart får du din egen bok som en gåva för att du valde att delta.

Suss har en gedigen bakrund inom hälsa och ledarskap. Hon har framgångsrikt drivit fler bolag både som VD och delägare och driver nu bolaget Restart med fokus på att hjälpa människor att hitta välmående.

Varmt välkommen!

Med anledning av Covid 19 och i kombination med att vi har en mindre lokal tar vi max 10 personer till vårt kontor på Tavastgatan. Så först till kvarn! Vi ber er som kommer delta fysiskt att vara noggranna med att vara symptomfria. 

Vi erbjuder givetvis alla möjligheten att kunna delta digitalt. Detta kan man välja vid anmälan. Vi vill gärna att ni hör av er till oss 24 h innan om ni behöver göra en avanmälan.Alla frukostar är kostnadsfria men oavsett om du deltar fysiskt eller digitalt vill vi att du är med och bidrar genom diskussioner och delar dina reflektioner. På så sätt skapar vi dessa unika tillfällen för kompetensutbyte både för alla deltagare och föreläsaren. Vi ser fram emot din anmälan.   

 

Datum: Fredag 13 November 2020

Tid: 08:00 – 09:00

Plats: Tavastgatan 29 A, Stockholm

Pris: Kostnadsfritt

Tid

(Fredag) 08:00 - 09:00

Plats

Tavastgatan 29 A, Stockholm

Anmäl dig till event nedan

Kom ihåg att anmäla dig!

Jag vill delta på platsJag vill delta digitalt

10 Platser kvar för att få delta på plats.

Add comment

X
X
X