december, 2020

04dec08:0009:00Gå från att vara Jag-svag till att bli Jag-stark!08:00 - 09:00 Tavastgatan 29 A, Stockholm

Om eventet

ES kan stolt presentera ett engagerande frukostmöte med Madeleine Swartz!

Gå från att vara Jag-svag till att bli Jag-stark!

Madeleine beskriver hur du tar dig från att vara omvärldsstyrd och Jag-svag till att vara i medveten närvaro, hitta din inre kompass och värdegrund för att kunna bli VD i ditt eget liv.

Medvetenhet om ditt ”Jag” handlar om att identifiera dina strategier, skammen och skulden som driver oss. Vår uppväxt har ofta satt djupare spår i oss än vi tror och för att bli fria så är det nödvändigt att äga sin historia. Madeleine drivs av att hitta en djupare förståelse för hur vi kan komma till försoning med oss själva och därmed släppa in kärleken i livet.

Hon uppmanar dig att hitta ditt eget recept till att bli en hel människa. Madeleine är Sveriges mest namnkunniga inom området medberoende, hon föreläser, utbildar och forskar i ämnet och beskriver hur det är kopplat till stress, utmattning och depression. Hennes väg genom livet är kantad av erfarenheter som gör henne unik. Hon växte upp på olika platser i världen vilket har gett henne möjligheten att möta olika kulturer, vilket gett henne en bred syn på människan.

Varmt välkommen!

Med anledning av Covid 19 och i kombination med att vi har en mindre lokal tar vi max 10 personer till vårt kontor på Tavastgatan. Så först till kvarn! Vi ber er som kommer delta fysiskt att vara noggranna med att vara symptomfria. 

Vi erbjuder givetvis alla möjligheten att kunna delta digitalt. Detta kan man välja vid anmälan. Vi vill gärna att ni hör av er till oss 24 h innan om ni behöver göra en avanmälan.Alla frukostar är kostnadsfria men oavsett om du deltar fysiskt eller digitalt vill vi att du är med och bidrar genom diskussioner och delar dina reflektioner. På så sätt skapar vi dessa unika tillfällen för kompetensutbyte både för alla deltagare och föreläsaren. Vi ser fram emot din anmälan.   

 

Datum: Fredag 4 December 2020 Tid: 08:00 – 09:00
Plats: Tavastgatan 29 A, Stockholm
Pris: Kostnadsfritt
Övrigt: Vi bjuder förstås på kaffe och en god frukost!

Tid

(Fredag) 08:00 - 09:00

Plats

Tavastgatan 29 A, Stockholm

Anmäl dig till event nedan

Kom ihåg att anmäla dig!

Jag vill delta på platsJag vill delta digitalt

9 Platser kvar för att få delta på plats.

Add comment

X
X
X