oktober, 2020

16okt08:0009:00Personlighetstester för och nackdelar08:00 - 09:00 Tavastgatan 29 A, Stockholm

Om eventet

ES kan stolt presentera ett utmanande och intressant frukostmöte med Emira Blomberg!

Att mäta personlighet med hjälp av tester möjliggör objektivitet, ökar sannolikheten att du som företag kommer få rätt person och du som person kommer att få ett jobb som passar dig, minskar risk för diskriminering och ökar därmed chans till mångfald.

Men vilken slags mångfald? Och vad blir baksidan? Finns det någon baksida? Vi pratar filosofiskt och handgripligen kring användande av tester vid rekrytering och utveckling. Vad kan vi använda testerna till och finns det tillfällen då vi inte ska använda tester?

Emira är organisationskonsult på Assessio och har arbetat med kompetensförsörjning utifrån olika perspektiv, både som konsult men även i linjen på HR. Idag kretsar hennes arbete kring digitalisering av HR genom tillämpning av datadrivna forskningsbaserade metoder och verktyg från psykologin.

Varmt välkommen!

Med anledning av Covid 19 och i kombination med att vi har en mindre lokal tar vi max 10 personer till vårt kontor på Tavastgatan. Så först till kvarn! Vi ber er som kommer delta fysiskt att vara noggranna med att vara symptomfria. 

Vi erbjuder givetvis alla möjligheten att kunna delta digitalt. Detta kan man välja vid anmälan. Vi vill gärna att ni hör av er till oss 24 h innan om ni behöver göra en avanmälan.Alla frukostar är kostnadsfria men oavsett om du deltar fysiskt eller digitalt vill vi att du är med och bidrar genom diskussioner och delar dina reflektioner. På så sätt skapar vi dessa unika tillfällen för kompetensutbyte både för alla deltagare och föreläsaren. Vi ser fram emot din anmälan.   

 

Datum: Fredag 16 Oktober 2020

Tid: 08:00 – 09:00

Plats: Tavastgatan 29 A, Stockholm

Pris: Kostnadsfritt

Övrigt: Vi bjuder förstås på kaffe och en god frukost!

Tid

(Fredag) 08:00 - 09:00

Plats

Tavastgatan 29 A, Stockholm

Anmäl dig till event nedan

Kom ihåg att anmäla dig!

Jag vill delta på platsJag vill delta digitalt

10 Platser kvar för att få delta på plats.

Add comment

X
X
X